Z-Health er en anderledes træningsform der tager udgangspunkt i at få hjerne og nervesystem til at arbejde bedre.

 

Gennem specifikke og målrettede ledøvelser, er det muligt at forbedre hjernens bodymap, således at blandt andet ledsmerter og muskelsmerter reduceres. Endvidere bliver kroppen bedre og mere økonomisk i sine bevægelser. Gener som leddegigt, rygsmerter, spændingshovedpine, musearm og tennisalbue kan fjernes gennem disse øvelser.

 

Foredraget indeholder ikke kun den teoretiske forklaring på hvorfor og hvad der sker i kroppen, der er også indlagt en praktisk del, hvor tilhørerne vil få øvelser med hjem, som kan bruges med det samme og derved få et øjeblikkeligt udbytte og mærke på egen krop, hvad en lille indsats kan gøre.

 

Gør en forskel, lær gode bevægelser og bliv fri for smerter.

 

Ring 2625 8546

 

Foredrag om øjentræning.

 

På foredraget har du mulighed for at få et redskab, der kan lette spændingshovedpine, få bugt med dit piskesmæld, øge din bevægelighed og præcision samt meget mere.

Da det visuelle system styrer en stor del af din måde at bevæge dig på, er det også vigtigt at det fungerer optimalt. Du får en let gennemgang af synet og dets betydning for kroppen. Der er sat tid af til praktiske øvelser, så du kan gå hjem og træne videre på egen hånd.

Det er egnet for alle aldre og alle kan få noget ud af det.

Da der kun er 15 pladser er tilmelding nødvendigt på

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Adr er:

Dyrehavevej 2

2930 Klampenborg

Hold øje med Nyheder for datoer for de gratis foredrag.