Arbejdspladsvurdering (APV)

 

Der udarbejdes en individuel apv for hver enkelt medarbejder. Arbejdspladsvurderingerne er baseret på de lovgivningsmæssige krav fra Arbejdstilsynet. Medarbejderen deltager aktivt i udarbejdelsen, og bliver bedt om at komme med hans/hendes synspunkter vedrørende det fysiske såvel som det psykiske arbejdsmiljø.

 

Arbejdspladsvurderingen foregår elektronisk.

 

Ring for yderligere informationer og et uforpligtigende møde.

 

Ring 2625 8546


Ergonomisk Vejledning

 

Få professionel hjælp, når der skal findes et særligt løsningsforslag til jeres medarbejder, så i sikrer at vedkommende kan fastholdes i arbejdet.

 

Arbejdspladsen får et grundigt gennemsyn og der gennemgås flere forskellige løsningsforslag. Løsningsforslagene udarbejdes i samarbejde med brugeren. Er der behov for at undersøge, hvilke ergonomiske hjælpemidler der findes, står vi også for det. Som uvildig kan vi vejlede om hvad man skal være opmærksom på, når man skal købe hjælpemidler til sine medarbejdere.

 

750 kr pr. time.


Arbejdspladsjustering

 

Få justeret jeres medarbejderes arbejdsplads, så i forebygger sygefravær. Lad en fysioterapeut komme og hjælpe jeres medarbejdere, så de undgår unødige spændinger i nakke/skuldre, arme og hoved.

 

Det skaber en bedring af det daglige arbejdsmiljø, da det gøres en hurtig indsats og samtidig viser ledelsen at der er fokus på medarbejderne.

 

475 kr.

Prisen er pr. arbejdsplads. Der kan minimum bestilles 3 arbejdspladsjusteringer.