Fysio4u arbejder ud fra en helhedsorienteret synsvinkel, hvilket betyder et bedre og kortere behandlingsforløb. Der lægges stor vægt på at behandlingen har et mål, at patienten spiller en aktiv rolle i behandlingen og at man får redskaber med hjem, så det bliver lettere at forebygge lignende problemer. Der arbejdes ud fra et neurologisk synspunkt, dvs hjernen er det styrende element for vores krop.

Af speciale kan bla. nævnes:

 

 

  • Piskesmæld/hjernerystelse: Ved hovedtraumer er det altid vigtigt at kunne behandle ud fra dine muligheder og tilrettelægge et behandlingsforløb, der bygger din hjerne og nervesystem op igen.
  • Arvævsbehandling: Uanset hvad dit ar stammer fra er der en mulighed for, at det fastholder dig i dine fysiske problemer. Der er aldrig for sent at behandle et ar. Det er langt fra alle, der ved at ar kan og bør blive behandlet.
  • Samsynsproblemer: Samsynsproblemer kan blandt andet medføre, at du ikke kan læse, har dårlig balance eller rygsmerter
  • Rygsmerter: Uanset hvor dine rygsmerter stammer fra, vil vi altid arbejde ud fra et helhedorienteret synspunkt. Smerter i ryggen kan stamme fra andre steder end netop ryggen.
  • Ordblindhed: Behandlingen går ud på at lave fysiske øvelser, som aktiverer den del af hjernen som afkoder lyd til bogstaver/bogstaver til lyd. Barnet får testet øjnenes evne til at bevæge sig, og om samsynet fungerer. Der skal påregnes hjemmearbejde på 15 - 20 min hver dag, 6 dage om ugen. Under behandlingen testes der for om barnet kan have glæde af at bruge headsettet Aftershokz, som forhandles på klinikken eller headsettet Forbrain, dette skal bestilles online. Men dette link sikre dig minimum 10 % i rabat https://www.forbrain.com/?utm_id=3A9905547

 

Ud over fysioterapi er der også mulighed for at modtage traditionel kinesisk akupunktur og zoneterapi. Her har du blandt andet mulighed for at få behandlet:

 

  • Migræne
  • Allergi
  • Forstoppelse
  • Forebyggelse af lungeproblemer

 

Hos Fysio4u tages der udgangspunkt i hvordan hjerne og nervesystemet fungerer. Det betyder, at vi bedre kan afhjælpe gener som piskesmæld og migræne. Ved at tage udgangspunkt i hjernens opbygning, tages der fat i det system, der kontrollere hele kroppen.

 

Således vil du opleve det som intelligent fysioterapi, hvor passiv behandling er sekundær.

 

Klinikken har ikke overenskomst med den offentlige sygesikring.

Vi har elektronisk indberetning i forbindelse med tilskud fra Sygeforsikringen Danmark.

 

Priser:

Fysioterapi 55 min kr. 825 kr 

Fysioterapi 25 min kr. 415 kr 

Ordblinde konsultationer: 1 kons 80 min kr. 2250 Efterfølgende kons.: 55 min kr. 825 

 

1. Behandling skal være 55 min, så der er god tid til at få alle detaljer med.

 

Afbudspolitik.

Afbud skal helst ske 24 timer før behandlingen. Ved udeblivelse eller for sent afbud, vil du blive faktureret den fulde behandlingspris.

 

 

 

Fysio4U har online booking til klinikken på Dyrehavevej 2, 2930 Klampenborg.

Bestil tid her