Gennem de sidste 6 år har Fysio4u med succes behandlet ordblinde. En tilstand der ellers påstås ikke kan trænes væk, men vi ser det modsatte.

 

At være ordblind kan beskrives som en tilstand, hvor en eller flere dele af hjernen ikke arbejder så hurtigt som der er behov for. For ordblinde er det ofte venstre hjernehalvdel. Heldigvis kan hjernen ændre sig gennem målrettet træning, så de berørte områder kommer til at arbejde i den ønskede hastighed samt komme til at samarbejde, med resten af hjernen.

 

Når man er ordblind, kan man være påvirket på flere områder. Ud over ikke at kunne læse, kan man også have gener af mere fysisk karakter. Man kan være generet af svie/kløe i øjnene, man kan opleve mavesmerter. Man kan være mere klodset i sine bevægelser. Der kan være udfordringer med at holde styr på, hvor langt man er nået i en tekst. Der kan også være problemer med stavning, selv om man læser nogenlunde.

 

At være ordblind behøver ikke være noget, der skal kæmpes med hele livet. Ved hjælp af en målrettet indsats, er det muligt at slippe for disse udfordringer. Det kræver dog en grundig gennemgang af, hvor i hjernen udfordringer ligger, så den fremadrettede behandling kan blive så god som mulig.

 

Hos Fysio4u laver vi en grundig gennemgang af den ordblindes udfordringer. Øjnene bliver undersøgt for, om de arbejder, som de skal. Deriblandt er samsynet en vigtig del. Der bliver testet for, om der er primitive reflekser, som ikke er blevet integreret i hjernen. Primitive reflekser der ikke er integreret vil virke som bremseklodser i forhold til hjernens og kroppens udvikling. Der bliver kigget på søvnmønstre samt motions- og kostvaner. Hjælpemidler i form af Aftershokz headset og/eller Forbrain vil også blive testet

 

For at opnå hurtige resultater kræves det, at der laves hjemmeøvelser 6 dage om ugen af ca. 20 min. varighed. Øvelser som er blevet testet, og som giver et positivt resultat for den ordblinde.

 

1. konsultation varer 80 min og koster 2250 kr. incl materiale til hjemmetræning 

Efterfølgende konsultationer er 55 min og koster 825 kr.

Anmeldelser

 

 

Fysio4U har online booking til klinikken på Dyrehavevej 2, 2930 Klampenborg.

Bestil tid her